Nyheder


18. januar 2016

PKI søger en produktions- og lagermedarbejder

Kunne du tænke dig et spændende og selvstændigt job som produktions- og lagermedarbejder, hvor du kan bruge dine evner som forudseende, præcisions- og resultatorienteret, så send din ansøgning til os.

Klik her for at se stillingsopslaget.

21. december 2015

PKI ønsker glædelig jul og godt nytår!

Hos PKI går vi 2016 i møde med stor optimisme og ser tilbage på endnu et spændende år med vores 20 års jubilæum og stærke produktnyheder.

2015 har på mange måder været et spændende år for PKI.

Vi kommer selvfølgelig ikke udenom at fremhæve, at vi i november rundede 20 års dagen for, at vores virksomhed så dagens lys.
Vi fejrede jubilæet med maner og sammen med gode kunder, samarbejdspartnere og venner af huset i forbindelse med HI-Messen i Herning i september, hvor vi igen i år havde en velbesøgt stand.

Men også på produktsiden har det forgangne år været interessant.

PKI står i 2016 helt klar til at hjælpe dig med de skærpede regler for indholdet af formaldehyd i lim. Vi har allerede løsningen til dig med vores banebrydende Urea formaldehyd-lim, ProFect® 2701.
I samarbejde med BASF er det lykkedes os at udvikle ProFect® 2701 med en så lav koncentration af formaldehyd, at produktet ikke kræver faremærkning. Det gør arbejdet med limen markant lettere og reducerer dermed dine omkostninger, uden at limkvaliteten kompromitteres.  Det giver desuden også mulighed for forbedringer i slutproduktet.

PKI har også udvidet sit produktportefølje med flydende PU og er klar til i 2016 at indtage nye markeder og brancher med denne nye produktserie.
Flydende PU giver dig den ultimative fleksibilitet til at tilpasse limsystemet præcist til dit produkt og dine produktionsbehov, og netop den lille forskel kan forbedre din bundlinje.
Hos PKI har vi stor indsigt i mulighederne, og det bedste resultat kommer nu engang gennem en synergi-effekt af viden om produkt, anvendelse og produktion.

Har du spørgsmål om såvel vores nye som eksisterende produkter, står vi altid klar til at hjælpe og tage imod dit opkald.

Sidst, men ikke mindst har 2015 budt på fantastiske samarbejder med vores eksisterende kunder, samarbejdspartnere samt mange nye og interessante kundeemner. Så vi går 2016 i møde med stor optimisme, og det vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for.
Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår!

juletraeer

09. oktober 2015:

Scanpack 2015

Den 20. – 23. oktober 2015 i Gøteborg.

Kom og besøg vores stand H05:19 – du kan printe billetterne her!

PKI_Supply_Scanpack_2015_billet

17. september 2015:

PKI Supply A/S lancerer banebrydende lim

I samarbejde med BASF har PKI Supply A/S udviklet ProFect® 2701, en epokegørende Urea formaldehyd lim, hvor koncentrationen af formaldehyd er så lav, at produktet ikke kræver faremærkning. Det gør arbejdet med limen markant lettere og reducerer dermed dine omkostninger uden at limkvaliteten kompromitteres.

Den danske producent og leverandør af industrilim, PKI Supply A/S, lancerer i forbindelse med HI 2015-messen en banebrydende nyhed på produktsiden.
I samarbejde med verdens største kemi-producent BASF er det lykkedes PKI Supply A/S at udvikle en ny Urea formaldehyd lim, ProFect® 2701.

I ProFect® 2701 er koncentrationen af formaldehyd reduceret til mindre end 0,1 %, mens limens kvalitet fortsat matcher standard-produkterne og tilmed er bedre i nogle tilfælde.
Det giver en række markante fordele, både logistisk, økonomisk og sundhedsmæssigt.

”Som virksomhed er vi i et international perspektiv en mindre forretning, men vores knowhow i PKI har virkelig internationalt format. Det viser udviklingsarbejdet med ProFect® 2701, og vi er ikke i tvivl om, at vi her har skabt et epokegørende produkt med mange anvendelsesmuligheder,” siger Karl Brynningsen, CEO hos PKI Supply A/S.

Med indgangen til 2016 træder en ny EU-klassificering af formaldehyd i kraft. Og ifølge den nye klassificering skal alle produkter med en koncentration af formaldehyd på mere end 0,1 % faremærkes som kræftfremkaldende.
I praksis betyder det, at disse produkter næste år bliver mødt med flere forskellige krav; udfyldelse af meddelelsesblanket om kemiske stoffer og produkter, aflåst opbevaring, håndtering af afffald, recirkulering af luft, anmeldes af arbejdsgange/processer mm.
ProFect® 2701 bliver derimod ikke faremærket og er derfor langt lettere at arbejde med.

Karl Brynningsen peger samtidig på, at den efterfølgende afgivelse af formaldehyd i de færdige produkter også kan nedsættes med ProFect® 2701 i et mix med én af de fire specielle hærdere til hhv. finering, fremstilling af parketgulv og indvendige døre, formspænd og limning af massivt træ.

”Det betyder konkret, at vi har kunder, som ved at bruge vores nye produkt kan opnå nogle eftertragtede miljøcertificeringer, de ellers ikke ville kunne få på det færdige produkt. Det har været en stor motivationsfaktor for PKI undervejs i udviklingen af produktet,” siger Karl Brynningsen.

ProFect® 2701 kan erstatte alle nuværende urea formaldehyd lime, der er på markedet, så din virksomheds produktion kan fortsætte som hidtil.

Du kan møde PKI Supply A/S på HI messen 2015 på stand K8320.05 og høre meget mere om Profect® 2701 og mulighederne for din virksomhed.

Klassificering-af-formaldehyd

LÆS MERE HER

17. september 2015:

Ændrede vilkår for brug af UF og MUF lime

Pr. 1. januar 2016 strammes den europæiske klassificering af formaldehyd.
Det betyder, at mærkningen af lime, der indeholder formaldehyd også
ændres, selvom sammensætningen af produkterne er uændrede.

Danmarks-farve--og-Limindustri_logo

LÆS MERE HER

16. marts 2015:

Kontorelev hos PKI

PKI Supply har medio marts 2015 ansat Heidi Søgård som kontorelev indenfor administration/økonomi.  Heidi, som er 29 år, har læst HHX og finansøkonom. Hun har allerede haft en del af sin elevtid andetsteds, så hun har ca. 1 års elevtid tilbage.  Heidi skal varetage opgaver i primært økonomiafdelingen og administrationen generelt.

PKI-66_Heidi-Søgård

Heidi Søgård

17. februar 2015:

Sikkerhedsdatablade

Mangler du opdateret sikkerhedsdatablade, så kontakt info@pki.dk eller tlf. 76 240 240

16. februar 2015:

Nyt ansigt hos PKI

PKI Supply har medio februar 2015 ansat Henrik Klitskov Jensen, som teknisk assistent.
Henrik har en baggrund som mejerist og kemotekniker, og har tidligere beskæftiget sig med produktion og pakkeri opgaver hos bl.a. Flensted, Arla Foods og Danisco.
Har ligeledes arbejdet med produktudvikling samt teknisk backup omkring ostevoks for Procudan i Kolding.

Kontakt Henrik på hkj@pki.dk

Henrik Klitskov

 

 

 

 

 

Henrik Klitskov Jensen

15. okt. 2014:

Flensted A/S nedsætter temperaturen med 50° C

flensted logo

Flensted A/S som leverer producerer og leverer pommes frites og kartoffelprodukter, har nedsat temperaturen med 50° i sine hotmelt anlæg ved blot at skifte til en helt ny type pakke hotmelt.

Dette er sket på flere linjer, og fabrikschef Frands Hansen forventer en markant besparelse på energien. ”Vi er i forvejen en stor forbruger af energi, og vi gør mange tiltag for at minimere dette forbrug” siger Frands Hansen. ”Samtidig har vi haft målinger på forbruget, og kan se med det helt nye produkt Technomelt Supra 100 Cool, kan vi yderligere spare 35% på mængden”.

”Dette skyldes at både vægtfylde, viskositet og indhold af bindemiddel er markant anderledes,” siger salgschef Preben Bagger fra PKI Supply A/S, der er distributør i Danmark for Henkel, der producerer produktet.

Flensted A/S producerer mere end 160 tons kartoffelprodukter i døgnet, og kræver at alle nye hjælpe produkter skal kunne tilføre værdi til produktionen, for at blive godkendt. Det gør den nye hotmelt i særdeleshed.

”Technomelt Supra 100 Cool er på mange måder et revolutionerende produkt, især fordi det bruges ved kun 110°, og det er i Flensteds tilfælde 50° lavere end normen. Et hotmelt anlæg arbejder mange steder hele døgnet, og der skal ikke megen fantasi til at forestille sig hvor stort strømforbrug det kræver at holde et sådant anlæg kørende”, fortsætter Preben Bagger.

”Når man så nedsætter temperaturen så markant, vil kunder som Flensted der har flere anlæg, få store besparelser.”

Ud over at spare på strøm og mængde, forventer driftsleder Jens-Erik Jepsen også mindre slid på anlæg og ingen koks i maskinen, samtidig med at udgifter til almindelig vedligeholdelse også bliver minimeret.

Produktet er allerede kørt ind på flere fabrikker i Skandinavien, og hos Flensted var personalet positive, især fordi Technomelt Supra 100 Cool er lugtfrit.

Vi følger op på hvor store summer besparelsen udmønter sig i,” siger Preben Bagger, ”og vi er i fuld gang med at foretage eksakte målinger, således vi kan dokumentere besparelsen for vore kunder”.

Yderligere oplysninger kan fås hos Flensted A/S hos Frands Hansen på 40701963
Og hos PKI Supply A/S af Preben Bagger på 20221004

Preben Bagger

Preben Bagger

02. oktober 2014:

Sæt effektiviteten op og temperaturen ned!

Med en påføringstemperatur på 100 grader, er Technomelt Supra 100 Cool fra Henkel, den nye rekordindehaver blandt smeltelime, der anvendes i emballageindustrien.

– Fordelene er utallige. Men én af de nok vigtigste fordele er, den samlede reducering af limforbruget, som man opnår ved at bruge Technomelt Supra 100 Cool fortæller Preben Bagger fra PKI Supply. Produktionsforsøg udført af produktionsenheder i hele Europa har vist, at den lave anvendelsestemperatur, reducere energien med op til 50 procent, sammenlignet med konventionelle hotmelts.
– Man vil få en hurtigere applikator opstart samt reduceres mængden af slid og forældelse af maskinkomponenter og applikatorer. Det giver både limudstyret og reservedele en forlænget levetid og øger effektiviteten i produktionen fortæller Preben Bagger.

Technomelt Supra 100 Cool er ligesom alle andre produkter af Technomelt Supra linjen, egnet til anvendelse i fødevareindustrien til blandt andet forsegling, kartonlukning og bakke produktion. Dens gode kulde fleksibilitet, gør det også muligt at anvende den til både køle og fryserums applikationer.

 

Henkel bei Campina

LOGO_AQUENCE_R_1C_WHITE

12. september 2014:

Kasein-fri lim til etiketter på glas

 Syntetiske klæbestoffer til etiketter, der er både stærke og rengøringsvenlige i brug

-også til våde, kolde eller varme glasflasker

I årevis har bryggeriindustrien betroet sig til kasein lim, til etikettering af glasflasker. Men efter at PKI Supply har introduceret Henkels Optal XP serie af kasein-fri lime, til det danske marked, er mange skiftet over til denne.
Det er første gang at syntetiske klæbestoffer viser sådan en høj ydeevne. – Nu er det muligt, at etiketterne både kan udsættes for kondensvand og er samtidig nemme at fjerne, når flaskerne sidenhen renses til genbrug fortæller Preben Bagger fra PKI Supply.
Produktserien Optal XP er baseret på stærke polymerer og udviser fremragende brugsegenskaber.
– Limen er meget rengøringsvenlig, da man bruger en tredjedel mindre tid på rengøringen af etiketteringsmaskinen, i forhold til normal brug af de kaseinbaserede lime fortæller Preben Bagger.

Den henvender sig til alle i føde- og drikkevareindustrien, med en kraftig og effektiv vifte af flere produkter i Optal XP serien. Den dækker hele spektret af flaskeetikettering, herunder løsninger til flasker med isvand og kondensvandsfasthed. Produkterne er også FDA-godkendt, fri for toksiske ingredienser og indeholder ingen alkylphenolethoxylater, zink eller borax.
– Vi har igennem de sidste par år testet Optal XP serien i Danmark. Her har vi fået masse gode tilbagemeldinger fra kunderne, som efter testen er skiftet til de forskellige Optal XP produkter slutter Preben Bagger.

131114_hen_0680a_2256_72dpi