Med mere end 1.700 udstillere fra over 40 forskellige lande, er LIGNA verdens førende messe indenfor maskiner, anlæg og værktøjer til bearbejdning af træ og tømmer.

PKI er til stede på LIGNA messen i Hannover, hvor vi vil præsentere vores nyeste produkter.

På formaldehydområdet stilles der flere og flere krav både lovgivningsmæssigt, men også fra forbrugernes side, idet de ønsker et slutprodukt, der ikke afgiver formaldehyd.
Hos PKI tager vi den udfordring seriøst og vi har netop lanceret 2. generation af vores Urea lav-formaldehyd lim ProFect® 2702. Her er koncentrationen af formaldehyd så lav, (under 0,1%) at produktet ikke kræver faremærkning og derfor også giver et langt bedre slutprodukt med en minimal formaldehydafgivelse.

Derudover vil vi præsentere jer for vores banebrydende og unikke produkter til brandhæmning af træmaterialer, som har begejstret fagfolk i både ind- og udland.

Så besøg endelig standen, hvor vores dygtige konsulenter står klar med gode råd og vejledning og meget gerne tager en snak om netop din forretning.

På standen kan du ligeledes møde Böll-Tec, der er en af branchens førende udbydere af limudstyr og automatiske coating systemer.

I år foregår messen fra 22.-26. maj og du finder os på stand A75 i hal 17.

PKI tilbyder gratis billetter til messen – så send gerne en mail til info@pki.dk med det ønskede antal.

Vi ses på LIGNA!