+45 76 24 02 40 info@pki.dk

Om PKI

Mere end 20 års erfaring med lim

PKI – KORT FORTALT

PKI er en dansk specialist i lim- og klæbemetoder til industrien. Vi er markedsleder indenfor salg af industrilim i Danmark og dækker alle aspekter i vores fokusområder: Træ/møbel-industrien, grafisk/etikettering/emballage-industrien og Sandwich/filter-konstruktioner.

Vi producerer og udvikler selv limprodukter under brandet ProFect®. PKI samarbejder internationalt med Henkel og BASF og leverer omkring 5000 tons lim årligt til vores kundeportefølje, som blandt andre tæller Lego, Velux, Carlsberg, Royal Unibrew, Nobia-køkkener og Arla Foods.

PKI blev grundlagt i 1995, og vi har hovedsæde i Fredericia. PKI tæller også et datterselskab i Polen og virksomheden har forhandlere og partnere i Sverige, Finland og Baltikum.

MEN VI ER MEGET MERE END DET:

VI UDVIKLER EGNE LIMPRODUKTER – OG PRODUKTER SKRÆDDERSYET TIL DIG

Vi forhandler en række internationale produkter. Men med over 20 års erfaring med lim er vi i højere og højere grad også begyndt at udvikle egne produkter. Og har du et særligt behov, så udvikler vi gerne et skræddersyet produkt til dig. Læs mere om vores produkter her

VI VIL VÆRE DIN TROVÆRDIGE SAMARBEJDSPARTNER

Vi vil gerne være en 100 procents samarbejdspartner for dig. Vi leverer selve produktet, men derudover rådgiver og sparrer vi gerne med dig for at sikre størst mulig værdi for din virksomhed. Vi plejer at sige, at det er vores råd og viden, vi lever af.
Læs mere om vores rådgivning her

VI STÅR STÆRKT GLOBALT

Internationalt er PKI knyttet til BASF og Henkel. Begge har valgt os som samarbejdspartner i Danmark på grund af vores viden og know-how om lim.

Henkel har hovedsæde i Düsseldorf, Tyskland, og har omkring 48.000 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden er grundlagt i 1876 og leverer blandt andet lim til træ-, bogbinderi- og emballageindustrien.

BASF er verdens førende kemiske virksomhed med omkring 109.000 medarbejdere fordelt på 385 produktionssteder verden over. Produktporteføljen spænder vidt fra olie og gas til kemikalier, plast og landbrugsprodukter – og altså også lim.

VORES FORTÆLLING:

VORES LIM BINDER DIN VERDEN SAMMEN

Når vi hos PKI Supply spørger os selv, hvad vi er særligt glade for ved vores hovedsæde i Fredericia, så er svaret udsigten:
Den smukke udsigt til Lillebæltsbroen. Fordi den hver eneste dag minder os om, hvordan vi driver vores forretning og har gjort det gennem årene. Nok er livsnerven i PKI vores lim. Men vores dna er et højt serviceniveau kombineret med vores knowhow og indsigt, både når vi producerer og sælger vores lim.

Det fordrer stærke relationer og lysten til at bruge tiden ude hos vores kunder. Det kræver fremsyn og udsyn. Udvikling og fleksibilitet. Akkurat de værdier, som udsigten til broen minder os om.

Vi vil vores kunder og allerhelst ude i deres virksomheder. Og vores konsulenter bruger helt bevidst både dørene til direktionen og til produktionen for at være helt tæt på. Et højt serviceniveau begynder altid med stærke relationer parret med en dyb indsigt i vores kunders behov og udfordringer. Det er også i udsynet til omverdenen, at vi udvikler os og henter ny viden. Vores konsulenter er højtspecialiserede eksperter med stort branchekendskab. For PKI er det en mærkesag hele tiden at dygtiggøre os og være opdateret på udviklingen og på ny teknologi. For os handler det om troværdighed.

Derfor lykkes vi også allerbedst, når viden og høj kundeservice går hånd i hånd. Når vi gennem dialog og sparring med kunden sætter vores unikke kompetencer i spil og skaber netop de løsninger, der optimerer. Og er det ikke et eksisterende produkt, så finder vi det eller udvikler det. Sammen.

Det er jo ikke for ingenting, at vi siger, at vores kunder er vores samarbejdspartnere.

IMG_0395

 

 

 

IMG_0396

 

 

 

131114_hen_0516a_2251_72dpi

 

 

 

Henkel bei Campina