PKI Supply byder velkommen til Inge Fogelberg Christiansen, som blev valgt til ny bestyrelsesformand ved generalforsamlingen i midten af maj.

Inge Fogelberg Christiansen er Global Supply Chain Director hos Radiometer Medical Aps og er et velkendt ansigt hos PKI Supply, da hun har været en del af bestyrelsen i halvandet år. Hun ser frem sit nye job som bestyrelsesformand.
– PKI Supply er midt i en transformationsproces fra at være en ren distributionsvirksomhed til at være en produktionsvirksomhed med egen produktudvikling. Det var derfor svært at sige nej til så spændende en virksomhed, som jeg også kender godt. Jeg tror på, at jeg kan være med til at udvikle PKI Supply og dermed forsætte den gode udvikling, virksomheden er inde i, siger Inge Fogelberg Christiansen.

Inge Fogelberg Christiansen har stor erfaring i udarbejdelse og eksekvering af strategier, hvilket hun allerede har bragt i spil hos PKI Supply ved udarbejdelsen af en udviklingsplan frem til 2020. Fremover over skal hun bl.a. have fokus på at gennemføre nye tiltag og sikre en god vækst for PKI Supply.

Skal den nye bestyrelsesformand pege på, hvilke styrker PKI Supply har, vil hun fremhæve kombinationen af god knowhow, stærke kunderelationer og evnen til at gribe muligheder, når de opstår. Alt dette har betydet nye kunder, kundetilpassede produkter og et nyt datterselskab i Ukraine.

Og netop et større fokus på eksport og nye markeder uden for Danmark bliver en del af fremtiden for PKI Supply, ifølge den nye bestyrelsesformand.

– Der er ingen tvivl om, at eksporten kommer til at fylde mere. Vi har udnyttet potentialet i Danmark, men det skal selvfølgelig fastholdes. Vi har lige nu stort fokus på nye markeder som Baltikum, Ukraine og Polen, men vi kigger også på det engelske marked, hvor vi har nogle gode kontakter. Derudover er en øget egenproduktion noget, der kommer til at fylde mere, og det er også her, vores brandhæmmer har set dagens lys. Den forventer jeg mig meget af, siger Inge Fogelberg Christiansen.

Inge Fogelberg Christiansen mener dog ikke, at skiftet på formandsposten vil give en markant forskel for hverken medarbejdere, kunder eller andre samarbejdspartnere. Hun påpeger, at det er en lille bestyrelse med et tæt samarbejde, hvor alle har fokus på at bidrage og træffe beslutninger, der kan omsættes til handling og øge omsætningen og bundlinjen.

Til generalforsamlingen sagde vi også farvel til Knud Frisenborg Marker, som har været bestyrelsesformand for PKI Supply i 17 år.