PKI Supply udvider medarbejderstaben


PKI Supply udvider medarbejderstaben

Hos PKI Supply har 2017 været et travlt år, der bl.a. har budt på lancering af vores nye mærkningsfri urea lim, ProFect® 2702, og samtidig har vi etableret et nyt datterselskab i Ukraine. Travlheden på kontoret i Fredericia betyder også, at vi fra 1. november byder velkommen til to nye medarbejdere. En ny teknisk assistent og en logistikkoordinator.

Dorthe Jensen er vores nye tekniske assistent, og er allerede blevet en del af udviklingsafdelingen, hvor hun i samarbejde med vores tekniske chef, Rasmus Nielsen, skal udvikle nye lime og klæbestoffer.
Dorthe er uddannet laborant og har arbejdet som produktudvikler hos Gori A/S og Dandy. Senest kommer hun fra en stilling som Process-, produkt og kvalitetstekniker hos Gori A/S og Teknos A/S. I sin nye stilling hos PKI Supply ser hun især frem til at arbejde i en branche, som er beslægtet med farve- og lakbranchen, som hun kommer fra.

– Jeg havde lyst til at prøve nye udfordringer, og da jeg kommer fra Fredericia, så var PKI Supply jo et naturligt valg. Og så tiltaler det mig, at PKI arbejder for at lave lim og klæbestoffer uden farlige stoffer og så miljøvenlige som muligt, siger Dorthe.

Den 1. november bød vi også velkommen til Lars Raasthøj, som er vores nye logistikkoordinator. Han bliver en fast del af kontoret i Fredericia, hvor han skal arbejde med indkøb, logistik og ordreflow. Lars Raasthøj kommer fra en stilling som logistikkoordinator/chef hos Novadan, ligesom han i en årrække har været medejer af et speditionsfirma i Odense.  Den nye logistikkoordinator ser frem til at prøve kræfter med en helt ny branche.

– Jeg har de sidste fire-fem år arbejdet med logistik koordination, så jeg kan bidrage med en stor portion erfaring på det område. Derudover ser jeg meget frem til at sidde på den anden side af skrivebordet – nemlig i virksomheden, som jo er helt modsat af at være speditør, siger Lars.

Endnu et nyt ansigt blandt salgskonsulenterne

Vi har også udvidet blandt vores salgskonsulenter. Her har vi tidligere budt Bjarne Kristensen og Jens Rasmussen velkommen, og per 1. november er Henrik Klitskov Jensen også blevet en del af vores salgsteam.

Henrik Klitskov Jensen har de seneste 3 år været en del af PKI Supply som teknisk assistent. Fremover vil han en del af tiden rådgive vores mange kunder inden for packaging, herunder brug af hotmelt-lim i mejeri- og byggeribranchen. Det er et område, han har stor erfaring indenfor, da han tidligere har været ansat hos Procodan A/S og hos Flensted A/S.
Henrik Klitskov Jensen ser især frem til at komme ud og møde kunderne i deres produktion.

 

Irene Grøn går på pension

Vi skal desværre også sige farvel til en af vores dygtige og engagererede medarbejdere i indkøb- og logistikafdelingen. Irene Grøn går nemlig på pension efter ni år hos PKI Supply. Vi kommer naturligvis til at savne Irene, som i den grad har været bindeleddet mellem vores indkøb og logistik, men også en rigtig god kollega for alle på kontoret i Fredericia.

Irene har sidste dag d. 30 november.