PKI Supply vil inspirere træbranchen, 1. Okt. 2018


PKI Supply vil inspirere træbranchen, 1. Okt. 2018

Hos PKI Supply er vi en stor del af Træindustriens Branchedag 2018. På dagen vil vores direktør Karl Brynningsen holde et fagligt oplæg, hvor han vil inspirere branchen til at have mere fokus på at brugen af den rigtige lim, gør produktionen både bedre og mere effektiv.

PKI Supply er igen i år med som samarbejdspartner til Træindustriens Branchedag d. 4. oktober på Skive College. Vi skal sammen med en række andre leverandører klæde branchen på til at kunne gøre det bedre. Og netop ”Vi skal gøre det bedre” er temaet for årets branchedag.

Vi ser man frem til at kunne fortælle om specialudviklede løsninger til eksempelvis vinduesproduktion og underlimning af vaske, men samtidig vil limproducenten også præsentere to produktnyheder. Det er en ny hotmelt lim, som kan bruges til kantlimning og en miljørigtig og mærkningsfri urealim, som bl.a. er velegnet til parketgulve, formspænd, massiv træ og finering.

– Hos PKI Supply er vi glade for at være med til Træindustriens Branchedag med temaet ”Vi skal gøre det bedre”. Det passer nemlig ind i den måde, vi også arbejder på hos PKI Supply, når vi møder vores kunders produktion og produkter. Det er faktisk baggrunden for, at vi har så stor succes med vores kundetilpassede løsninger, siger Karl Brynningsen, direktør for PKI Supply.

Og Karl Brynningsen vil fortælle meget mere om, hvordan vi hos PKI Supply arbejder med innovativ udvikling og kundetilpassede løsninger til PKI Supply’s kunder over hele Europa. Karl Brynningsen er en af de første oplægsholdere til branchedagen, og kan høres mellem 12.15 og 12.50.

Det er gratis at deltage i Træindustriens Branchedag 2018, men tilmelding er nødvendig senest fredag d. 28. september. Tilmelding på www.skivecollege.dk