+45 76 24 02 40 info@pki.dk

Rådgivning

Rådgivning om industrilim og klæbeprodukter

Livsnerven hos PKI er vores lim. Men vores dna er vores store viden og knowhow, og den bruger vi aktivt til at sikre dig den mest optimale løsning. De fleste af vores konsulenter har været mere end 15 år i virksomheden. Det betyder, at vi ofte finder en detalje, ser en arbejdsproces eller en ny mulighed, som du ikke har overvejet – fordi vi er specialister. Vi plejer lidt kækt at sige, at vi sælger 20 procent produkt og 80 procent viden.
VI SER DIG SOM VORES SAMARBEJDSPARTNER
Vi sætter en ære i at levere kompetent rådgivning om vores produkter, og i at vores råd tager afsæt i din virksomhed og dine behov.
Vi ved, at PKI leverer de bedste lime og klæbeprodukter på markedet. Vi ved også, at den største værdi for dig opstår, når vores produkter anvendes optimalt.
Derfor ser vi dig som vores samarbejdspartner.
NÅR DU TJENER PENGE, TJENER VI OGSÅ PENGE
Vi vil gerne være med i hele processen fra udvælgelse, test og optimering til endelig brug af limen. Vi underviser eksempelvis gerne i produktionen om korrekt brug af limen. Fordi det giver dig og virksomheden en ekstra tryghed. Og fordi vi sammen med dig har et mål om at bidrage til, at din forretning vokser. Vores tanke er, at når du tjener penge, tjener vi også penge.

Find en rådgiver

Her finder du nogle af vores partnere:
raadgivning