Hos PKI Supply er vi glade for at kunne fortælle, at Jens Rasmussen er blevet en fast del af vores konsulentteam.

Jens har de seneste seks år været tilknyttet som sælger for PKI Supply, så han er allerede et velkendt ansigt blandt vores mange kunder. Han skal fremover være salgskonsulent inden for construction, assembling og packaging, og han ser frem til sin nye stilling:

”Jeg er utrolig glad for at blive en større del af PKI Supply, som jeg har kendt i mange år. Når jeg er på kundebesøg, så kan jeg virkelig mærke, at kunderne er seriøse og loyale. Det er dejligt at mærke, at både sælger og kunde ønsker at nå frem til det bedst mulige resultat.
Og det er det, vi altid stræber efter hos PKI Supply,” siger Jens Rasmussen og fortsætter:

”Jeg ser frem til at få et endnu tættere samarbejde med leverandørerne og specialisterne. Jeg glæder mig meget til at komme tættere på mine ’nye’ kolleger, som jeg fremover kan sparre med og lære af.”
Jens Rasmussen har specialiseret sig inden for PU og sandwich-konstruktioner, men da han har været i branchen i mange år, så vil han kunne byde ind med en bred vifte af kompetencer.

Også hos PKI Supply ser man frem til at få Jens Rasmussen som en fast del af stablen af erfarne konsulenter.

”Vi har jo kendt Jens i mange år, og vi kender ham kun som en meget dygtig mand i limbranchen.
Vi søger altid efter dygtige medarbejdere, som kan være med til at udvikle vores produkter og gøre vores rådgivning endnu stærkere. Vi er derfor meget glade for at have ham som en fast del af vores erfarne konsulenter,” siger direktør Karl Brynningsen.