2018 byder på vækst i udlandet og kundetilpassede løsninger


2018 byder på vækst i udlandet og kundetilpassede løsninger

Hos PKI Supply har 2017 været et år, hvor man er lykkedes med mange nye spændende tiltag. Vores direktør, Karl Brynningsen, ser frem mod 2018.

En af de helt store målsætninger for os, har været at vækste i udlandet. I 2017 åbnede PKI Supply bl.a. nyt datterselskab i Ukraine, men vi har også fået hul på helt nye eksportmarkeder. Det er bl.a. i de baltiske lande, Letland og Litauen, men også i Hviderusland og Irland har vi fået nye samarbejdspartnere. En spændende udvikling, som bliver vores hovedfokus i 2018.

 

– I 2018 vil vi have fokus på at vækste i udlandet. Vi har allerede en stor markedsandel i Danmark, og derfor er det naturligt for os at søge mod udlandet. Derfor er jeg selvfølgelig rigtig glad for, at det er lykkedes os at få stærke samarbejdspartnere i både Irland, Letland, Litauen og Hviderusland. Det kan vi kun være tilfredse med, siger Karl Brynningsen.

 

Den øgede vækst i udlandet har også ført til, at vi hos PKI Supply har udvidet medarbejderstaben i salgsafdelingen, da vores sælgere løbende skal supportere samarbejdspartnerne i udlandet, så kunderne er sikre på at få den samme rådgivning og vejledning, uanset hvor i verden, de befinder sig.

I 2017 kunne vi hos PKI Supply også offentliggøre vores nye mærkningsfri urealim, ProFect® 2702. En lim, som er i tråd med industriens ønske om mindre formaldehydafgivelse i de færdige produkter. Her har vores tekniske afdeling selv udviklet nogle unikke hærdere til produktet.

Og netop udvikling af nye produkter og tilpasning af eksisterende produkter er noget af det, som vi hos PKI Supply vil have mere fokus på i 2018.

Kundetilpassede løsninger er vejen frem i 2018

– I dag laver vi mange kundetilpassede løsninger til vores kunder. Det kan være småjusteringer, som optimerer deres produktion, eller det kan være udvikling af helt nye produkter. Derfor skal vi have en teknisk afdeling, som hele tiden skal være på forkant. Det har vi været i 2017, men det vil vi også gerne fortsætte med at være i 2018, siger Karl Brynningsen.

Udviklingen af nye projekter og opgaver kræver meget af den tekniske afdeling, så derfor har det også her været nødvendigt at udvide medarbejderstaben.

Udover ProFect® 2702 er vores tekniske afdeling også lykkedes med at skabe mere forretning i Danmark med en ny type PU-lime til sandwichkonstruktioner, ligesom det er lykkedes for os at udbyde et komplet limprogram til brug på kunstgræsbaner.

Visionerne for 2018 er altså at fortsætte den udvikling, som vi hos PKI Supply allerede er inde i, hvor der vil være et øget fokus på vækst i udlandet og kundetilpassede løsninger. Og vi vil heller ikke udelukke, at vi vil eksportere til flere udenlandske markeder, men det skal gøres ordentligt.

– Vi vil først og fremmest fungere og have succes de steder, hvor vi allerede er aktive, fremfor hurtigt at træde ind på nye markeder. Potentielle nye kunder og markeder skal introduceres grundigt, og vi skal gøre det rigtigt og ordentligt. Vi sælger ikke bare produkter, men tekniske løsninger, og her skal vi lave løsninger, der passer til kunderne. Det er en vigtig del af vores dna, siger Karl Brynningsen.