Hans Bay fejrer 20 år i limbranchen


Hans Bay fejrer 20 år i limbranchen

Vores salgskonsulent Hans Bay kan den 1. marts fejre sit 20 års jubilæum i limbranchen og hos PKI Supply A/S.

Hans Bay begyndte sin karriere i Gramrode Trævare, hvorfra han også blev udlært som maskinsnedker i 1994.
I 2009 blev Hans Bay medejer af PKI Supply A/S og han har i dag ansvaret for den tekniske support til PKI`s datterselskab i Polen, PKI Polska. Derudover samarbejder han med teknisk afdeling i udviklingen af flere produkter, primært indenfor construction og brandhæmmer.

Hans Bay har igennem sine 20 år i limbranchen opbygget en uundværlig erfaring, der i dag kommer en lang række af vores danske og udenlandske kunder til gode. Det ses bl.a. på det tætte samarbejde Hans Bay har med kunder som BoConcept, DanFoam, Skovly Møbler, Barlinek, Parged Sklejka, Hjort Knudsen og mange flere.

Der findes ikke mange af Hans’ typer i limbranchen. En branche, som hele tiden udvikler og rykker sig. Men Hans Bay har gennem alle sine år i branchen formået at have fingeren på pulsen.

– PKI Supply og limbranchen har været en stor del af mit arbejdsliv, og jeg er selvfølgelig utrolig stolt af at kunne runde 20 år i den her fantastiske branche og stadig føle, at jeg har meget at give, siger Hans Bay.

Ved siden af sit job hos PKI Supply A/S er Hans Bay også en aktiv sportsmand. Han kører mountainbike, spiller squash og sidste år opnåede han sin hidtil største sportslige bedrift, da han gennemførte en halv ironman. Derudover nyder han at gå på jagt i Danmark, Skotland og Polen.

Hans bor i Horsens sammen med Lisbeth og deres to døtre Cecilie og Caroline.

PKI Supply A/S ønsker Hans Bay stort tillykke med sit jubilæum.