Komposit-virksomheden Fibercon nyder godt af rådgivning og sparring fra PKI Supply omkring den rette brug af flydende PU-lim i produktionen. Limen fungerer til både glasfiber og skum, hvilket betyder, at Fibercon kan bruge limen til alle deres produkter, som spænder fra sandwichkonstruktioner over specialmontage til kundetilpassede løsninger.

– Hos Fibercon har vi valgt at bruge PKI Supply, fordi deres lim er stærk, men samtidig også fleksibel i forhold til andre produkter, vi tidligere har prøvet. PKI Supply’s lim er fleksibel, hvilket gør, at limen kan få lov til at arbejde. Og det er en stor fordel for os, når vi arbejder med sandwichpaneler, siger Paw Blanner Kiel, Production Manager hos Fibercon.

Hos Fibercon bruger de flydende PU-lim fra PKI Supply, og udover det faktum, at limen er lettere at arbejde med, sætter Fibercon også stor pris på den rådgivning, de får fra PKI Supply’s specialister.

– Hos PKI Supply får vi kvalificeret teknisk assistance og support. PKI Supply tilbyder hjælp til test af vores produkter og står altid klar til at hjælpe, når man har brug for det. PKI Supply tager også gerne underleverandører med, hvis det er nødvendigt, og det sætter vi stor pris på, siger Paw Blanner Kiel.

Udover PU-limen bruger Fibercon også fugemasser fra PKI Supply. Dem bruger de bl.a. til at lave al finish inden i lastvognskassen, så fugemassen er lige så væsentlig for Fibercons produkter som den flydende PU.

Også hos PKI Supply er man glade for det tætte samarbejde, der er opnået med Fibercon.

– Når man som Fibercon arbejder med sandwichkonstruktioner, er vores vigtigste opgave at hjælpe dem med at optimere produktionen. Det kan vi f.eks. gøre ved at rådgive dem i den rette limmængde, hærdetid osv. Man kan have verdens bedste lim, men man skal også evne at indstille alle parametre omkring limen i produktionen, og det synes jeg, vi er lykkedes med hos Fibercon, siger Jens Rasmussen, teknisk konsulent hos PKI Supply.

Og Paw Blenner Kiel fra Fibercon er da heller ikke i tvivl om, at samarbejdet med industrilim-producenten vil fortsætte de næste mange år.

– Vores samarbejde med PKI Supply har en lys fremtid, for det er et godt produkt kombineret med masser af god support. Alt det tilsammen gør, at vi kan levere kvalitetsprodukter fremadrettet, siger Paw Blenner Kiel.