Ny åbnefunktion til poser med hotmelt


Ny åbnefunktion til poser med hotmelt

Vores samarbejdspartner igennem mange år, Henkel, har netop lanceret en ny åbnefunktion på deres poser med hotmelt med navnet ’Easy Open Hotmelt Bags’. Den nye måde at åbne poserne på gør både arbejdet lettere og mindre farligt for folkene i produktionen.

Amerikanske undersøgelser viser, at 30% af alle ulykker i branchen skyldes rifter og flænger, da det er nødvendigt at åbne limposerne med hobbyknive. Derfor har Henkel udviklet en ny åbningsfunktion, som gør, at man kan åbne poserne med hænderne.

Hos PKI er vi glade for, at vi også kan tilbyde vores kunder ’Easy Open Hotmelt Bags’, som nu kan åbnes med hænderne. – Som forhandler af Henkel produkter i Danmark ved vi, at det kommer til at få stor betydning for de produktioner, der bruger store mængder lim. Det bliver både en ressourcemæssig besparelse, da det bliver hurtigere at åbne poserne, men samtidig bliver det også mere sikkert. Jeg glæder mig til at få feedback fra vores kunder, da jeg er sikker på, at de kan mærke de mange fordele, siger Preben Bagger fra PKI Supply.

Easy Open Hotmelt Bags er allerede implementeret i Henkels produktionsanlæg i Tyskland.

Du vil fremover kunne genkende den nye åbnefunktion på et symbol på toppen af poserne.

Har du spørgsmål til Easy Open Hotmelt Bags eller hotmelt generelt, så er du velkommen til at kontakte PKI Supply A/S