Nyt samarbejde sikrer volumen i produktionen, 1. Nov. 2018


Nyt samarbejde sikrer volumen i produktionen, 1. Nov. 2018

Hos PKI Supply har vi indgået samarbejde med Esbjerg Farve & Lakfabrik A/S, hvilket betyder, at vi nu kan levere kundetilpassede lim og hærdere i meget større mængder. Det giver os en særlig fordel, når det kommer til eksport af lim.

Vi oplever stadig større efterspørgsel på deres kundetilpassede hærdere og lim. Derfor har vi nu indgået et samarbejde med Esbjerg Farve & Lakfabrik A/S om at benytte deres faciliteter til at producere større mængder.

Det nye samarbejde og produktionsmuligheder betyder, at vi hos PKI Supply nu kan levere lim og hærder til nogle af de største aktører på markedet.

– Vi kan noget i Fredericia. Vi kan udvikle unikke kundetilpassede løsninger af lim og hærdere, og det oplever vi en stor efterspørgsel på. Normalt kan vores kunder ikke få de kundetilpassede løsninger i store mængder, men med vores samarbejde med Esbjerg Farve & Lakfabrik A/S er det nu muligt. For PKI Supply betyder det, at vi kan være den totale partner på leverancen af specialudviklet lim. Det er en stor fordel for os, siger direktør Karl Brynningsen.

Hos PKI Supply har vi ligeledes udenlandske samarbejdspartnere til at producere større mængder, men den lange afstand gør i nogle tilfælde samarbejdet ufleksibelt. Derfor har vi undersøgt mulighederne i Danmark, hvor valget faldt på Esbjerg Farve & Lakfabrik A/S.

– Vi er glade for det nye samarbejde med Esbjerg Farve & Lakfabrik A/S. De er tæt på os geografisk, hvilket gør det lettere produktionsmæssigt. Samtidig er produktionen også mere sikker, da det er en maling- og lakfabrik, der er vant til at arbejde med endnu større krav til produkter og produktsikkerhed i de tekniske specifikationer. Det betyder, at vi hos PKI Supply kan sikre vores kunder en mere konstant kvalitet, siger Karl Brynningsen.

– Hos Esbjerg Farve & Lakfabrik A/S har samarbejdet med PKI Supply betydet en rigtig fin udnyttelse af den ekspertise, vi har i udvikling af recepter, produktionstekniske løsninger og udnyttelse af produktionsudstyr, der kan sikre en pålidelig kvalitet i hver eneste ordre i fabrikken. Samarbejdet ligger rigtig fint i forlængelse af vores fleksible produktion af maling og træpleje, samt vores mission om at skabe unikke overfladeløsninger, siger Kjeld Clausen.

Den nye samarbejdspartner har også banet vejen for at vi kan få større kunder i fremtiden.
– Med det vækstpotentiale, vi oplever i øjeblikket og de store kunder, vi står overfor, så vil vi skulle benytte vores samarbejdspartner endnu mere. Vi kommer aldrig til at gå ud at finde en masse underleverandører eller samarbejdspartnere, vi vil kun benytte få og veludvalgte som f.eks. Esbjerg Farve & Lakfabrik A/S, siger Karl Brynningsen.