PKI er nu klar med 2. generation af lav-formaldehyd lim


PKI er nu klar med 2. generation af lav-formaldehyd lim

Hos PKI Supply A/S lancerer vi nu næste generation af vores epokegørende Urea formaldehyd lim under navnet ProFect®2702.
Ligesom hos sin forgænger er koncentrationen af formaldehyd så lav, at produktet ikke kræver faremærkning og det er derfor både nemt og sikkert at arbejde med.

En væsentlig fordel ved ProFect®2702 er, at kunderne får en lager stabilitet, der er markant højere end for ProFect®2701. Derudover vil de også opleve en meget nemmere rengøring.
Det er derfor med stolthed, at vi nu kan lancere den nye og forbedrede lav-formaldehyd lim, ProFect®2702, fortæller direktør i PKI Karl Brynningsen.
En lim, der selvfølgelig stadig har et meget lavt indhold af formaldehyd på mindre end 0,1 %.

Ved brug af ProFect®2702 i et mix med en af vores specielle hærdere til hhv. finering, fremstilling af parketgulv og indvendige døre, formspænd og limning af massivt træ, vil også den efterfølgende afgivelse af formaldehyd i de færdige produkter formindskes. For vores kunder, er det en vigtig faktor, der især har betydning i forhold til at kunne opnå miljøcertificering af deres produkter.

ProFect®2702 erstatter den tidligere ProFect®2701 og kan benyttes med de samme hærdere i uændret forhold. Derudover er vi i gang med at udvikle en række nye hærdere, der vil give endnu flere fordele for vores kunder, fortæller Karl Brynningsen.
Hvis du har spørgsmål til ProFect®2702 eller nogle af de tilhørende hærdere, er du som altid naturligvis velkommen til at kontakte PKI på info@pki.dk eller +45 76 240 240