PKI lancerer miljørigtige succeslime


PKI lancerer miljørigtige succeslime

PKI har udviklet en ny serie af vandbaserede lime til polstermøbler. Limene er både lette at arbejde med, stærke og samtidig miljørigtige. De er en succes i udlandet, men også det danske marked har taget godt imod de nye succeslime.

Hos PKI er man ikke i tvivl om, at miljørigtige produkter er vejen frem i både lim- og møbelindustrien, hvor forbrugerne i dag er mere miljøbevidste i deres valg af møbler.

– Vi ønskede at udvikle en polsterlim, der ikke belastede miljøet. Det tror vi på er fremtiden inden for vores branche. Det unikke ved vores polsterlime er også, at de er kundetilpasset – ligesom alle vores andre produkter er, siger Hans Bay, salgskonsulent hos PKI.

I 2016 udviklede PKI den miljørigtige serie af polsterlime på baggrund af en stigende efterspørgsel fra en række kunder. Størstedelen af møbelindustrien producerer i dag deres møbler i Europa, og derfor har det især været vores datterselskab i Polen, PKI Polska, som har oplevet den store efterspørgsel.

Polsterlimene er også allerede blevet gennemtestet hos en række kunder, som ikke har kunnet mærke forskel på processen eller limens styrke i forhold til de produkter, de brugte før. Den helt store forskel er dog, at produkterne er vandbaserede og miljørigtige i forhold til de tidligere opløsningsmiddelbaserede lime.

– Vi er rigtig glade for de tilbagemeldinger, vi allerede har fået på vores polsterlime. De er gået hen og er blevet nogle højkvalitetsprodukter, som vi er meget stolte af, siger Hans Bay.

For at få stort udbytte af vores nye serie af polsterlime er det vigtigt, at man vælger den rigtige lim, da der er stor forskel på, om det f.eks. er skum mod skum, skum mod træ mm. samt hvilken temperatur, der skal/kan arbejdes med.

Derfor opfordrer vi altid til at tage kontakt til Hans Bay eller en af vores andre salgskonsulenter for råd og vejledning i hvilken polsterlim, der skal vælges. Har vi ikke den rigtige polsterlim, vil vi meget gerne udvikle den – selvfølgelig uden at gå på kompromis med miljøet.

 

Information om den nye produktserie:

Limene til polster er både én- og to-komponent lime med varierende viskositet og et højt tørstofindhold. De har alle gode sprayegenskaber og kan anvendes ved 1-sidet påføring eller som kontaktlim ved 2-sidet påføring.

Der findes også varianter, som kan valse påføres, og de kan alle bestilles i farvede versioner både til valse og spraypåføring.