PKI leverer lim til ny lokal kunstgræsbane


PKI leverer lim til ny lokal kunstgræsbane

PKI Supply er med til at gøre drømme til virkelighed, når børn og unge i den lokale idrætsforening EGIF i løbet af efteråret får en kunstgræsbane til at spille fodbold på.

Det betyder med andre ord, at foreningens fodboldspillere nu kan træne året rundt på græs og med bold – og dermed give de bedste betingelser for unge fodboldtalenter.

Leverandøren af kunstgræsbanen er virksomheden Evergreen, men det er PKI Supply, der er underleverandør på den helt vitale lim, som samler græsbanerne. Kunstgræsbanerne er et nyere forretningsområde for PKI, men med meget interessante perspektiver. Anlæggelsen af en kunstgræsbane er en ret kompliceret proces og der bruges rigtig meget lim. Hos PKI Supply ligger ekspertisen hos vores salgskonsulent Jens Rasmussen, som ud over banen i Fredericia arbejder på en række lignende projekter rundt omkring i hele landet.

Det har imidlertid stor betydning for PKI at deltage i et lokalt projekt som i Erritsø, fortæller PKI’s ejer og direktør, Karl Brynningsen. ”Som lokal virksomhed går vi hos PKI naturligvis op i, at området her vækster, og at der skabes nye muligheder for både erhvervsliv og unge mennesker. Da vi hørte om projektet med at etablere en kunstgræsbane i den lokale fodboldklub, var vi derfor heller ikke i tvivl om, at vi meget gerne ville være med til at realisere drømmen,” siger Karl Brynningsen.