PKI Supply træder ind på nyt marked i Irland. 16. Nov. 2018


PKI Supply træder ind på nyt marked i Irland. 16. Nov. 2018

Hos PKI Supply har vi indgået et samarbejde med den dublin-baserede distributør EVA-Tec, som fra efteråret 2018 forhandler PKI produceret lim og hærder. Derudover vil EVA-Tec opfører en tro kopi af PKI Supply’s hovedsæde i Fredericia i den irske hovedstad.

PKI Supply, går vi ud af 2018 med en ny stærk samarbejdspartner ombord, ligesom vores danskproducerede lim og hærder nu forhandles i Irland. Dermed er vi i PKI Supply trådt ind på et helt ny marked.

Det er især vores egenproducerede lim-serie ProFect®, der skal forhandles i Irland til træ- og møbelindustrien og til polster- og madrasindustrien.

– Vi har fået en rigtig god partner i EVA-Tec, som arbejder på samme måde som os. De vil gerne lære om vores produkter, hvilket vi løbende rådgiver dem i. PKI Supply var aldrig kommet ind på det irske marked, hvis det ikke havde været for EVA-Tec, og det irske marked giver os mulighed for på sigt at træde ind på det britiske marked, som er kæmpe stort, siger Karl Brynningsen.

Også hos EVA-Tec er man glade for det nye samarbejde med danske PKI Supply.

Hos EVA-Tec har vi de seneste år fokuseret på at udvikle vores egen serie af bæredygtige emballage lime til det irske marked. Samtidig har søgt efter lime, der kunne imødekomme de komplekse krav, som vi møder. Det har vi fundet hos PKI Supply. De er Danmarks bedste producent af lim og hærdere til træindustrien, og vi ser frem til at offentliggøre vores aftale med PKI Supply til det irske og britiske marked, siger Gary English, Sales Director hos EVA-Tec.

Ejeren af EVA-Tec og Karl Brynningsen har kendt hinanden i mere end 20 år, og de har flere gange drøftet et samarbejde, men først i 2018 blev samarbejdet en realitet. Det betyder, at PKI Supply nu forhandles i mere end 10 lande.

Tro kopi af bygning i Fredericia opføres i Dublin

EVA-Tec er, udover at være begejstret for produkterne fra PKI Supply, også meget imponeret over hovedsædet i Fredericia. Faktisk har EVA-Tec valgt at opføre en tro kopi af bygningen i Dublin.

– Vi havde besøg af EVA-Tec for to år siden, som var meget imponeret over vores faciliteter her i Fredericia. De spurgte så, om vi havde noget imod, at de byggede en kopi af vores hovedsæde. Det havde vi naturligvis ikke, så nu har de fået alle vores tegninger, ligesom de har haft en arkitekt med herover for at gennemgå bygningen, siger Karl Brynningsen.

EVA-Tec bygger derfor administration og lager på en ny grund, som de købte sidste år. Byggeriet går i gang i 2019, og forventes at være færdig i 2020.

Fakta om PKI Supply
PKI blev grundlagt i 1995, og har hovedsæde i Fredericia. PKI Supply producerer og udvikler selv limprodukter under brandet ProFect®. PKI Supply leverer årligt mere end 9000 tons lim til kundeporteføljen, som blandt andre tæller Velux, Jeld-Wen, Carlsberg, Nobia-koncernen, Rockwool og Arla Foods. PKI Supply har datterselskaber i Polen og Ukraine, samt stærke samarbejdspartnere i Irland, Sverige, Finland, Island, Baltikum og Hviderusland