Statens Værksteder for Kunst bruger lim fra PKI Supply


Statens Værksteder for Kunst bruger lim fra PKI Supply

I sidste uge afholdte Statens Værksteder for Kunst et masterclass kursus i finérformspænd for professionelle designere, arkitekter og håndværkere.

På kurset skal deltagerne afprøve forskellige metoder til arbejdet med formpresset finér, og de skal bl.a. presse finér i 2½D.

Da Statens Værksteder for Kunst skulle finde en passende lim til kurset, faldt valget på vores mærkningsfrie urea lim ProFect® 2702 sammen med pulverhærderen Bonit 11325.

Hos PKI Supply er vi naturligvis glade for, at Statens Værksteder for Kunst har valgt at bruge vores mærkningsfrie urea lim, som egner sig særdeles godt til formspænd. Samtidig er vi glade for, at kursusdeltagerne får et indblik i at arbejde med vores miljørigtige produkter, som de vil opleve, har de samme egenskaber, som produkter, der indeholder en væsentligt højere koncentration af formaldehyd.

I løbet af det fem dage lange kursus vil de 16 deltagere producere prototyper ved hjælp af forskellige metoder, og den sidste dag vil de præsentere resultaterne for hinanden.

Kurset afholdes af Nils Ole Zib på snedkerværkstedet i København. Han har en Master i Design, og er desuden møbeldesigner og møbelsnedker, ligesom han har mere end 20 års erfaring med at afholde masterclasses flere steder i verden.

Hos PKI Supply ser vi frem til at høre, hvordan det har været for kursusdeltagerne at arbejde med vores lim og hærder, og så glæder vi os også til at se nogle af de prototyper, som deltagerne får skabt.